طريقة عمل السبانخ المطبوخة بالصلصة مع قطع اللحم بالطريقة العادية، وصفة مصرية لذيذة وسهلة التحضير للتقديم مع الرز الأبيض أو الخبز، تعرفي على طريقة عمل السبانخ بالحمص واللحم بالطريقة المصرية خطوة خطوة.
طريقة عمل سبانخ باللحمة والحمص
المكوّنات
1/2 كيلو سبانخ مغسول ومقطع
1/2 كوب كسبره خضراء
1/2 كوب حمص الطهي
كوب عصير طماطم
م ك ثوم مفروم
بصله متوسطه
م ص كسبره ناشفه
م ص فلفل اسود
ملعقتين زيت نباتي
1/2 لحم قطع
الخطوات
أولا نسلق اللحمه
في حله على نار نحط زيت وننزل بالبصل وبعد ما يذبل نضيف الثوم وقرن فلفل حامي (اختياري)
وننزل بعصير الطماطم والبهارات وتتسبك شويه وبعدين ننزل باللحمه والحمص وبعدين السبانخ واللحمه تكون نص سوا وتكمل سواها مع السبانخ تقريبا ربع ساعه ونطفي علشان السبانخ تفضل بلونها الأخضر والجميل